Comunicat Oficial Covid 19 - tancament a l'esport

Comunicat Oficial Covid 19 Tancament Esport 30 octubre al 13 novembre

Escrito por FCKBMT colaborador
On Oct 30, 2020

Comunicat Oficial Covid 19 - tancament a l'esport

SUSPENCIÓ D’OBERTURA AL PÚBLIC DE CLUBS, I INSTAL.LACIONS I CENTRES ESPORTIUS;
AJORNAMENT DE LES COMPETICIONS A CATALUNYA

Amb data d’avui s’ha publicat la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d’octubre (DOGC núm. 8259), per la qual es prorroguen i modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 en el territori de Catalunya, que ha entrat en vigor el dia 30 d’octubre de 2020.

En referència a la pràctica de l’esport federat, s’estableix el següent (ap.9):
a. Se suspèn l’obertura al públic dels clubs, instal·lacions i equipaments esportius a Catalunya per termini de 15 dies, fins al dia 13 de novembre de 2020 (inclusivament), a excepció dels centres de tecnificació i rendiment esportius, tant de titularitat pública com privada, així com de les instal·lacions i equipaments esportius que hagin d’acollir entrenaments i competició professional, estatal i internacional.

b. S’estableix l’ajornament de totes les competicions esportives previstes per a ser realitzades a Catalunya en el termini de 15 dies, fins al dia 13 de novembre de 2020 (inclusivament), que inclou tot tipus de competicions de Catalunya.

c. Es permeten les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professionals que s’han de celebrar sense assistència de públic. A aquest efecte, es permet el desplaçament dels esportistes per al desenvolupament de les competicions esportives autoritzades (apartat 2.2).

d. Respecte als entrenaments professionals, es permet l’obertura de clubs i altres instal·lacions esportives, als exclusius efectes d’acollir entrenaments i competició professional, estatal o internacional, d’esportistes i entrenadors d’aquests (apartat 9.3).

e. Els clubs, tancats al públic en virtut d’aquesta Resolució, podran realitzar quants treballs estimin oportuns referents a la conservació, funcionament, manteniment i organització, sempre que compleixin les mesures de prevenció i higiene en els centres de treball (apartat 4). A aquest efecte, s’exceptua la restricció establerta d’entrada i sortida de les persones en compliment de les seves obligacions laborals (apartat 2.1 b).

Conscients de les repercussions i gran impacte que suposa l’haver d’afrontar una nova suspensió a Catalunya, així com l’esport en general, us demanem actuar amb la vostra màxima responsabilitat i solidaritat social, perquè només així podem tornar a gaudir del nostre esport.

Barcelona, 30 d’octubre del 2020

 

Si vols signar en contra del tancament signa

 

 

FCKBMT colaborador

ARTICLES RELACIONATS 

Curs Arbitratge de Kick-Boxing 2021

Curs Arbitratge de Kick-Boxing 2021

Aquest dissabte dia 22, s'imparteix el curs d'arbitratge de Kick-Boxing. Després de molt temps sense poder impartir cap tipus de curs, ni seminari. Només poden fer aquest curs esportistes federats i les inscripcions al mateix, només s'accepten pels respectius Clubs.

Tornen a deixar-nos competir

Tornen a deixar-nos competir

RESOLUCIÓ SLT/716/2021, de 12 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. La mobilitat està permesa per tot l'àmbit de Catalunya...

Tornem a poder obrir

Tornem a poder obrir

la Resolució de Salut publicada el dissabte 6 de febrer, que modifica les condicions de pràctica esportiva a Catalunya en els següents termes: Es permet la mobilitat en l'àmbit comarcal. Poden obrir les instal·lacions indoor(Interiors) amb un 30% d'aforament, cita...

Marques Col.laboradores amb la

Federació Catalana de Kick Boxing i Muay Thaï

FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Share This