FEDERACIÓ CATALANA DE KICK BOXING I MUAY THAÏ

Actualitat Covid-19 (Sars-Cov 2)

Informació actualitzada

Situació Covid-19

Des de la Federació, Anirem afegint tota la informació relativa a l’emergència sanitària del Covid-19.
si tens dubtes, si us plau, contacta mitjançant el formulari de contacte.
t’atendrem al més aviat possible

Logo federacion catalana de deportes de contacto

COVID-19 RESOLUCIÓ SLT/971/2021, de 8 d'abril,

 En l’àmbit de l’esport, com s’ha anunciat, aquestes noves mesures no tenen afectació i es manté la possibilitat de realitzar entrenaments i competicions en tot l’àmbit de Catalunya. Els esportistes que hagin d’assistir a les corresponents cites esportives, no estan subjectes al confinament comarcal i poden desplaçar-se acreditant la seva condició,

 

Seguir llegint

mitjançant la inscripció en la prova corresponent o certificat del club o la federació.  No aixi per el públic que, no pot sortir de la comarca per assistir a competició esportiva permesa.

 

Logo federacion catalana de deportes de contacto

COVID-19 RESOLUCIÓ SLT/716/2021, de 12 de març

Es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.
La mobilitat està permesa per tot l’àmbit de Catalunya per realitzar activitats autoritzades o en el grup bombolla corresponent.Es manté el toc de queda vigent entre les 22h i les 06h, excepte per les activitats de caràcter professional.

 

Seguir llegint

En l’àmbit de les instal·lacions: Instal·lacions indoor mantenen obertura amb un 30% d’aforament, cita prèvia i amb ús de vestidors quan els usuaris no puguin canviar-se al domicili propi. Les activitats grupals estan permeses mantenint l’aforament dels espais al 30% i ús de mascareta, prèvia declaració responsable sobre l’adequació de la ventilació a l’Annex I de la resolució.  Aquestes restriccions no són d’aplicació als entrenaments federats, que poden desenvolupar-se amb el número de participants que la modalitat requereixi. Instal·lacions outdoor mantenen obertura amb un 50% aforament, control d’accés i amb ús de vestidors quan els usuaris no puguin canviar-se en el propi domicili. Les activitats grupals estan permeses mantenint l’aforament dels espais al 50%. Aquesta restricció no és d’aplicació als entrenaments federats, que poden desenvolupar-se amb el número de participants que la modalitat requereixi.

En l’àmbit català, es permeten totes les competicions esportives. Les competicions esportives, excepte les estatals o internacionals de futbol i bàsquet professional, podran celebrar-se amb assistència de públic, segons les següents condicions: Amb aforament del 30% en espais tancats fins un màxim de 500 persones o un màxim de 1000 en cas de complir les condicions de ventilació previstes a l’Annex I de la resolució. Amb aforament del 50% en espais a l’aire lliure fins un màxim de 1000 persones.

 

Logo federacion catalana de deportes de contacto

Resolució SLT/612/2021 publicada dissabte 6 de març

Ampliació Restriccions. Les condicions de pràctica esportiva actuals a Catalunya són: Es manté la restricció de la mobilitat en l’àmbit comarcal. Poden obrir les instal·lacions indoor (Interiors)amb un 30% d’aforament i cita prèvia. Les activitats grupals estan permeses amb un aforament màxim del 30%  i ús de mascareta, sempre que es presenti declaració responsable sobre la qualitat del sistema de ventilació d’acord a l’annex 1 de la resolució.

 

Seguir llegint

Es poden obrir de nou l’ús de vestidors, tot i que es recomana que si és possible, es limiti a el màxim.

Aquestes restriccions no són d’aplicació als entrenaments federats, que poden desenvolupar-se amb el número de participants que la modalitat requereixi.

Es mantenen obertes les instal·lacions outdoor (Exteriors) amb un 50% aforament i, control d’accés . Les activitats grupals estan permeses amb un aforament màxim del 50%. Aquesta restricció no és d’aplicació als entrenaments federats, que poden desenvolupar-se amb el número de participants que la modalitat requereixi.

En l’àmbit català, s’autoritzen les Competicions Federades per categories a partir dels 16 anys, que han de celebrar-se sense públic.

En aquest sentit, tenen consideració de competicions federades les que pertanyen al calendari de la Federació (oficial o no oficial) o es requereix llicència emesa per la Federació per a la seva participació.

Es manté la possibilitat de celebrar competicions que donen accés a categories estatals, internacionals o professionals, que han de celebrar-se sense públic.

Es manté la possibilitat de celebrar competicions estatals, internacionals o professionals, que han de celebrar-se sense públic.

La limitació de mobilitat no opera, per assistir a entrenaments de la competició permesa, o a la pròpia competició

Logo federacion catalana de deportes de contacto

RESOLUCIÓ SLT/275/2021, de Salut publicada el 5 febrer

Es permet la mobilitat en l’àmbit comarcal.Poden obrir les instal·lacions Interiors amb un 30% d’aforament, cita prèvia i sense ús de vestidor excepte pels usuaris de piscina. Les activitats grupals estan permeses amb un màxim de 6 persones inclosa el o la monitora i ús de mascareta. Aquestes restriccions no són d’aplicació als entrenaments federats, que poden desenvolupar-se amb el número de participants que la modalitat requereixi.

Seguir llegint

Es mantenen obertes les instal·lacions Exterios amb un 50% aforament, control d’accés i sense ús de vestidor excepte pels usuaris de piscina. Les activitats grupals estan permeses amb un màxim de 6 persones inclosa el o la monitora. Aquesta restricció no és d’aplicació als entrenaments federats, que poden desenvolupar-se amb el número de participants que la modalitat requereixi.
En l’àmbit català, s’autoritzen les competicions que donen accés a categories estatals, internacionals o professionals, que han de celebrar-se sense públic.
Es manté la possibilitat de celebrar competicions estatals, internacionals o professionals, que han de celebrar-se sense públic.
Per assistir a entrenament de competició autoritzada o a la pròpia competició no opera la limitació de mobilitat.

Logo federacion catalana de deportes de contacto

COVID-19 RESOLUCIÓ SLT/133/2021, de 22 de gener

La resolució que prorroga les mesures de restricció de la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, sobre l’esport per evitar els contagis per COVID. Com es veu, en aquesta nova resolució, respecte els grups de pràctica esportiva de federats han eliminat la restricció a 6 persones (art. 8) i es poden desenvolupar, d’acord a les necessitats de la modalitat.

Es mantenen però el tancament dels equipaments coberts, a excepció de les piscines

 

Logo federacion catalana de deportes de contacto

PROTOCOL I RECOMANACIONS D'ACTUACIÓ SITUACIÓ COVID 19

Mesures generals cal tenir presents en totes les activitats i instal·lacions esportives durant la fase de represa.

Logo federacion catalana de deportes de contacto

COVID-19 RESOLUCIÓ OBERTURA 23 NOVEMBRE

Pla d’obertura progressiva d’activitats Full de ruta per la revisió de la intensitat de les mesures adoptades en motiu de la segona onada epidèmica de SARSCoV-2 a Catalunya 19 de novembre de 2020.

 

Logo federacion catalana de deportes de contacto

COVID-19 RESOLUCIÓ SLT/2546/2020, de 15 d'octubre

Per la qual s’adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

CONDICIONS DE PRÀCTICA ESPORTIVA EN LA FASE 1 DE DESESCALADA

 

CONDICIONS DE PRÀCTICA ESPORTIVA EN LA FASE 2 DE DESESCALADA

 

CONDICIONS DE PRÀCTICA ESPORTIVA EN LA FASE 3 DE DESESCALADA

 

FCKBMT

Bigger.Faster.Stronger

contacte

Política de privacidad

12 + 7 =

Antes de enviar tu mensaje , puedes leer aquí la información básica de protección de datos

Responsable: Federacio Catalana Kick-Boxing i Muay-Thaï

Finalidad: La recogida y tratamiento de los datos personales  es para gestionar la solicitud que realizas en este formulario de contacto.

Derechos: Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos escribiéndome a info@fckbmt.es  así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control.

Información adicional: Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en la página web: https://fckbmt.es, así como consultar mi política de privacidad.

El nostre horari d'atenció

Dilluns-Dijous: 17h a 20h i també formulari de contacte.

Dissabtes: (Formulari contacte)

Diumenge: Tancat (Formulari contacte)

Pots posar-te en contacte amb nosaltres amb el formulari de contacte